ROMANO KHER MEGNYITÓ ÜNNEPSÉGE

A ROMANO KHER megnyitó ünnepségéhez:
Egy héttel a megnyitó után szeretettel gondolok vissza a Romano Kher Budapesti Roma Művelődési Ház megnyitó ünnepségére.
Köszönöm minden kedves vendégünknek a jelenlétét és a barátságát! Bízom benne, hogy akik velünk voltak aznap, hamarosan újra betérnek hozzánk a rendezvényeinkre vagy csak egy hideg ásványvízre vagy kávéra. És azok, akik most nem tudtak eljönni, kérem tiszteljenek meg minket, jó szívvel várunk mindenkit!
Köszönöm az egykori ösztöndíjas művészeinknek Mako Ginánának, Szőke Nikolettának, Dr Suki Andrásnak valamint Buzás Boglárkának, Lakatos Ezékielnek és Nagy Gusztáv költőnek az ünnepi műsort! Köszönöm minden kollégámnak a munkáját és külön a meglepetés dalt! A megnyitón elhangzott beszédek és beszélgetések üzenete úgy érzem, hogy új lendületet adott a közösségünknek. Ahogy a köszöntőmben is elmondtam, büszkék vagyunk arra, hogy a Romano Kher a Budapest-család tagja. Családtagként azért kívánunk dolgozni, hogy az Intézmény fejlődni képes, és rövid időn belül ismert európai intézménnyé váljon. Éppen ezért fontosnak és szükségesnek tartjuk kialakítani azt a szakmai alapokon nyugvó közösségi hálózatot, amely a Romano Kherhez tartozó családtagokat, mint értékmentő közösséget erősíti.
Kérem, hogy építsük együtt a Ház, az otthon jelenét és a jövőjét!
A Józsefváros Újságban egykori ösztöndíjas diákunk Gökhan Ayhan írását szeretném megosztani.
https://jozsefvarosujsag.hu/a-budapesti-roma-kozosseg…/…
A fotókat köszönöm Hidvégi B. Attilának és Ruzsa Ranianak/Főpolgármesteri Hivatal munkatársának.