Romano Kher Filmklub


Mit hozott a közös filmnézés és a beszélgetés? Idézek néhány visszajelzést és messenger üzenetet: „jó élmény volt, jövök legközelebb is, jó volt újra találkozni, találkozzunk többször, köszi, hogy itt lehettem, a Romano Kher egy találkozási pont”
„Cigányok jönnek” című filmet vetítettük ma a Romano Kherben. A telt házas vetítésen jó volt újra látni a „Czinkás” ösztöndíjasok szemében az örömöt, a tiszteletet, a megbecsülést. Tíz évvel ezelőtt is büszkék voltunk rájuk, de most újra megtisztelő érzés volt találkozni velük, hiszen ma ők motiválhatták a jelenlegi ifjú Romano Kheres ösztöndíjas diákokat és szüleiket. A film után több olyan társadalmi, és közösségfejlesztési kérdésekről beszélgettünk, amelyek mentén haladva a jövőben közösen, egymást támogatva szeretnénk dolgozni. Folytatjuk, hiszen júniusban újabb filmet szeretnénk közösen megtekinteni. Köszönöm Lakatos Gyurinak a technikai segítséget!
Köszönöm Szilvási Pisti barátunknak a Dikh Média jelenlétét! Hálás vagyok és köszönöm Eperjesi Tamásnak, Oláh Robinak, Kocsis Krisztiánnak, Vajda Melindának, Locskai Terinek, Török Tamásnak, Noszkai Gábornak, Oláh Norbinak, Rostás Csabának a jelenlétet, a baráti együttgondolkodást, tervezést! Köszönöm Pásztor Csabának a festményt, és a Zlinszky családnak a finom süteményeket! A kollégáim vendégszeretete mindig léleksimogató: Haluska Ibolya, Tonté Barbara, Zlinszky Fanni, Petrik Tímea, Balogh Tibor.